DE BRIEVEN BRIGADE IS ER WEER!

postbodeBeste lezers,
In de kleuterklas kan je al eens werken rond het thema postbode. Wanneer je rond dit thema werkt, dan heeft het bedrijf “Bpost” hier voor ons leuke lesideeën uitgewerkt !
De Brievenbrigade maakt brieven, kaartjes en alles rond het thema post herkenbaar op een leerrijke en speelse manier voor kinderen tussen 2,5 en 5 jaar. Dit met materialen zoals mini voorleesboekjes, doe en knutselideeën, en veel ander lesmateriaal …

Ik zelf zou het uitgewerkt thema zeker eens in mijn klas introduceren! Bpost heeft het thema echt heel goed uitgewerkt en er zijn hele mooie prenten aanwezig bijvoorbeeld: “de weg van de brief ” : hoe de brief weggevoerd wordt en op zijn bestemming geraakt.

Hieronder hebben jullie daar wat sfeerbeelden van:

stap 1

 

 

 

stap 2

 

 

 

 

 

 

postbode 3

 

 

 

 

 

Hoe vinden jullie naar deze site ?
Wel je gaat naar http://www.bpost.be/ –> in het zoekveld op de homepage typ je “brievenbrigade” in –> en je hebt het gevonden!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>