Interessante Links

Pinterest
Hierbij vind je verschillende knutselideeën, doe-opdrachten, spelletjes met kleuters. Zoek leuke dingen en ga meteen zelf aan de slag. Het is een hele uitgebreide site boordevol goeie ideeën.
Link

Kleuterke, de site voor de kleuterleid(-st)er
Op deze site is er een verzameling van verschillende andere links van andere kleuterjuffen, bij de link staat telkens kort beschreven wat je op hun site kan terug vinden.

Voorbeelden zijn:
* vragen i.v.m de agenda, het onthaal
* stempelkaarten
* knutselideeën
* …
Link

Kleuterjuf in een kleuterklas
Deze site is heel toegankelijk voor Studenten die nog voor kleuterleid(-st)er studeren. Je vindt hier Klasmanagement: voorbeelden van hoekenverdeling, kalenders…
Er zijn ook verschillende thema’s volgens alfabet te vinden waarvan er al een uitgewerkt plan bestaat.
Link

kleuteridee
Deze site toont de mogelijkheid om allerlei lesideeën op te doen, maar hij biedt nog meer kansen, wie een computer bezit in de kleuterklas kan via deze site digitale prentenboeken laten afspelen.
Link

 Computermeester
Deze site is niet echt bruikbaar voor in de klas zelf, maar wel voor de voorbereiding. Hij biedt spelletjes aan waaruit je creatieve ideeën kan halen die bruikbaar zijn voor de stage.
Link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>